Sunday, 21 January 1900 12:00pm

Kül- és beltéri reklámeszközök

 

Hagyományos reklámtáblákat egy- és kétoldalas, műanyag vagy alumínium kivitelben készítünk, melyek kül- és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmasak.

 

 

 

Világító reklámtáblák

 

Készítünk egy- (hátfalon szerelt) és kétoldalas (konzolos vagy függesztett), kül- és beltéri világító reklámtáblákat. Az előlap plexi, ami kiemeli a grafikák, feliratok egyes részeit a világító test síkjából. A grafika a hagyományos reklámeszközökhöz hasonlóan készülhet.

A doboz kerete készülhet extrudált alumínium profilokból vagy egyedi lemezhajlítással, a szokásos mélység egyoldalas táblánál 100-170 mm, kétoldalasnál körülbelül 200 mm. Az egyszerű karbantartás (pl. fénycsőcsere) és tisztítás érdekében a dobozok egyik oldala minden esetben bontható.

Fénydekoráció

Szeretné, ha cége vagy reklámja a nap 24 órájában jól látható lenne? Rendeljen éjjel-nappal látható fénydekorációt, amivel biztos, hogy minden járókelő figyelmét felkelti. Igény szerint elkészítjük a grafikát, ábrát vagy szöveget, akár hosszú életű fóliából is, hogy sokáig hatásos legyen a reklámfelület.

 

 

Habbetű a látványos reklám

 

A különleges dekorációs elemek, a habbetűk, igazán különleges arculatot kölcsönözhet cégének, egyedivé teheti megjelenését. Hozza el hozzánk terveit, cégnevét vagy logóját, és mi a legjobb minőségben készítjük el többdimenziós dekorációját.

 

 

Fóliavágás

 

A tökéletes dekoráció elkészítéséhez elengedhetetlen a tökéletes technika. Mi a legegyszerűbb szövegtől, a bonyolult grafikáig minden megrendelést professzionális fóliavágó gépekkel készítünk el, hogy megrendelőink maximálisan elégedettek legyenek az eredménnyel.

 

 

Autódekoráció

 

Az autó, mint mozgó reklám, ma már nagyon elterjedt forma, hiszen állandóan mozgásban van, és bárhova eljuttathatja segítségével a hirdetését. Az autódekoráció nem csak gyorsan elkészíthető és felhelyezhető, de olcsó is. Mi bármilyen formában el tudjuk készíteni a felületre tervezett kép, grafika, vagy szöveg alakú hirdetését.