Sunday, 21 January 1900 12:00pm

Nyomdai munkák

 

Névjegykártya készítés akár 20 db-tól,
Szórólap készítés,

Nyomdai előkészítés tejeskörű kivitelezése,

Különleges, egyedi nyomtatványok,
Termékkatalógusok,

Szitanyomás, munkaruhára, reklámpólókra, tárgyakra...stb.

 

 

Digitális nyomtatás

 

Névjegytől az óriásplakátig, egyszerű papírtól a különleges anyagokig, mi minden tervét megvalósítjuk. Cégünknél minden nyomdai munkát egy helyen, gyorsan és egyszerűen készíttethet el. Rendeléseit leadhatja személyesen, telefonon vagy e-mailben is. Megrendelését 24 óra alatt teljesítjük.

 

 

Egyedi méretben

 

Nálunk nem gond a méret. Nyomdánk különleges gépeinek és berendezéseinek segítségével bármilyen egyedi, különleges méretben el tudjuk készíteni terveit. Mondja el mik az elképzelései, és mi megvalósítjuk őket.

 

 

Minőség és gyorsaság

 

Ha Önnek a minőség és a pontosság a legfontosabb, rendeljen nálunk. Cégünk kiváló referenciákkal és szakmai háttérrel rendelkezik, így biztos lehet benne, hogy minden igényét a legmagasabb minőségben és gyors határidővel fogjuk teljesíteni. Rendeljen nálunk, és tapasztalja meg a valódi szakértelmet.

 

 

Gondolkodjon különleges anyagokban

 

Nem csak a méretekben, de az anyagokban sem ismerünk akadályt. Ha valami különlegesre vágyik, jöjjön hozzánk, mi szinte minden elképzelhető anyagra dolgozunk. Terveit bármilyen anyagon el tudjuk készíteni, legyen az papír, vinyl, PVC banner, vagy backlight fólia.